(+47) 468 25 256 kontakt@ninaverde.com

Tenkte på det i disse dager. Her går vi og lurer på hva vi skal ha på oss til julekvelden. Skal det være bunad eller dress, kjole eller skjørt, har vi tenkt på alle pressanger, hvem skal vi feire sammen med, skal vi reise bort?

Alt det foregår mens vi egentlig er på jobb, eller skulle være det. Innimellom kundeservice og personalledelse, prosjektstyring og møtevirksomhet må vi ordne opp i “private” ting som virker like viktig hvis ikke enda viktigere.

Det må ordnes opp i det óg. Ingen tvil at det er viktig.

Men noen ganger tar det all oppmerksomhet. Den du trenger for å ta viktige avgjørelser på jobb. Og vi har opplevd det mange ganger at det plutselig dukker opp et problem, en skjorte som må hentes på renseriet, bunaden som må repareres, bilen som må vaskes, pressanger som må kjøpes, håret som må farges.

Da er det godt å ha en plan.

En plan er en grov, generell ide om hvordan en situasjon skal løses, tas hånd om, organiseres.

En plan kan være så enkel som å bestemme seg for å stå opp tidligere i uka før jul og ordne opp i alle småting som må gjøres. Det er ikke meislet i marmor at det skal være slik, den kan forandres underveis. Det er bare en ide, men den kan være din rettesnor mens du jobber og kan hjelpe deg å være der du er når du er der. Nemlig på jobb.

Og når så den store dagen kommer har du ryddet, vasket, ordnet og organisert og kan nyte dagen.

%d bloggere liker dette: