(+47) 468 25 256 kontakt@ninaverde.com

“How do you make the best use of the spaces in the day between other things? The few minutes here and there: waiting in line for coffee, before a meeting starts, waiting for the bus etc. I normally pull out Twitter on my phone, but most content there is rubbish and it feels like wasting time.”

Kjempebra spørsmål, hadde ikke kunnet si det bedre. Så her er enda en ide:

6. Svar/send e-post og andre meldinger

Jeg slo av alle push meldinger. Jeg oppdaget at de forstyrrer. De hjelper ikke å bli mer effektiv.

Jeg bruker mobilen skjeldnere. Konsentrerer meg bedre og produserer mer.

Hver gang jeg venter, står i kø, eller tar en drosje svarer jeg folk på twitter eller kommenterer. Så neste gang du får en melding av meg, kan det være at jeg står og venter. Husk det.

Nina Verde coacher entreprenører i personlig effektivitet. Hun har utviklet et salgstrening som dobler omsetning og resultat og holder foredrag. Her deler hun sine erfaringer og suksessfulle løsninger på Facebook, Twitter og LinkedIn.

 

 

%d bloggere liker dette: