(+47) 468 25 256 kontakt@ninaverde.com

“How do you make the best use of the spaces in the day between other things? The few minutes here and there: waiting in line for coffee, before a meeting starts, waiting for the bus etc. I normally pull out Twitter on my phone, but most content there is rubbish and it feels like wasting time.”

Godt spørsmål. Så her er enda en ide:

5. Les en bok

Jeg leser masse. Og jeg har alltid med meg en pocketbok. Du kan også bruke en hvilken som helst e-leser eller kindle på din mobil. Eller en lydbok fra audible. Les en bok som hjelper deg å bli bedre. En som motiverer.

Når jeg har minst 10 minutter til rådighet åpner jeg boken og leser. Jeg liker ikke å lese når jeg bare har 2-3 minutter. Da gjør jeg heller noe annet som nevnt tidligere i min blogg.

Nina coacher ledere og bedriftseiere i personlig effektivitet. Hun har utviklet en effektivitetstrening som dobler omsetning og resultat. Hun deler sine erfaringer og suksessfulle løsninger på Facebook, Twitter og LinkedIn

%d bloggere liker dette: