(+47) 468 25 256 kontakt@ninaverde.com

I begynnelsen er det ofte slik at du jobber som en gal for å få inn jobber. Så jobber du som en gal for å få jobbene unnagjort. Og så jobber du som en gal for å få jobber igjen.

Dette kalles for “booms & depressions” eller berg- og dalbane.

I alle tilfeller er det veldig anstrengende.

Ofte er det slik at du ikke har tid å organisere når du er i anskaffelsesfasen. Og i alle fall har du ikke tid til å organisere i leveringsfasen.

Så når organiserer du da?

Du organiserer med en gang! ?!

Mens du jobber observerer du hva som fungerer best og tar minst tid og er mest effektivt. Det noterer du og deler med dine ansatte. Sørg for at det hersker enighet om at slik løses det i fremtiden, ingen trenger å finne opp hjulet på nytt.

Så tar du for deg neste del av leveringsfasen og finner noe du vet fungerer best og skriver det ned. Del det med dine ansatte. Sørg for at det hersker enighet om å løse det på denne måten i fremtiden.

Etterhvert hersker det enighet om hvordan ting gjøres mest effektivt og alle er med på det. Nå kan du trekke deg fra prosjektene, overlate utførelsen til dine ansatte, sjekke daglig at det som er mest effektivt overholdes mens du sørger for nye jobber. Skulle det være noen på avveie kan du trekke frem retningslinjene det hersket enighet om og løse det med en gang.

Resultatet er stigende omsetning og levering, planlagt og overskuelig slik at du har tid til de tre viktigste prosjektene i bedriften din.

 

%d bloggere liker dette: