(+47) 468 25 256 kontakt@ninaverde.com

Her forleden ble jeg spurt “hva er du god på?” og en veldig lang pause fulgte.

Istedenfor fant jeg ut alt det jeg ikke var god på!

Vi har tendens til å se på oss selv som ikke vellykket når ting ikke fungerer som vi forventer. Vi ser innover istedenfor utover. Det er ikke særlig effektivt fant jeg ut. Det var rett og slett uproduktivt og ineffektivt.

Så jeg satte meg ned med et stort ark (bare det er terapeutisk!) og begynte å skrive ned hva jeg var god på. I begynnelsen ble det noen spake forsøk, men etterhvert fant jeg flere og flere ting jeg er god på. Hadde bare rett og slett “glemt” dem på grunn av omstendighetene rundt meg, miljøet jeg jobbet i og menneskene rundt meg.

Det er en god ide å lage en slik liste fra tid til annen. Særlig når ting ikke fungerer som du forventer.

Du er nemlig veldig god på mange ting!

Ha en skikkelig fin dag!

%d bloggere liker dette: