(+47) 468 25 256 kontakt@ninaverde.com

En leders hovedansvar er å planlegge for fremtiden. Visste du at det er medarbeiderens ansvar å ta varsler om stor trafikk på alvor og forberede hva enn er nødvendig for at trafikken av varer, kunder eller tjenester kan skje like raskt som når det er vanlig trafikk?

Enhver avdeling eller medarbeider som har blitt varslet om kommende stor trafikk, skal ta forholdsregler for å sørge for at det er tilstrekkelig utstyrt med de nødvendige materialene for å håndtere den kommende trafikken.

En skjult blokkering i produksjonsflyten på grunn av manglende materiell er en av de mest destruktive blokkeringer i en bedrift. Da må alle stoppe fordi det ikke er noe materiell; kriser utvikles under forsøkene på å få inn nytt materiell. Istedenfor å håndtere den økte trafikken står bedriften din i stampe og mister dyrebar tid og kunder.

Eksempel: Markedsføringsavdelingen har et stort program som vil medføre en mengde nye kundeforespørsler og varsler oppdragsavdelingen om kommende trafikk. Oppdragsavdelingen fortsetter å sende medarbeider på ferie og kursing beregnet på vanlig trafikk. BANG! Avdelingen står plutselig med halv bemanning mens kundeforespørsler strømmer inn og kan ikke ta hånd om alle. Krise, flyten stopper opp. Ventetid, kunder trekker seg, overtid, stress og hele programmet koster bedriften mer enn planlagt.

Det er bare snakk om å forutse virkningen av planene dine!

Og for å forutse virkninger trenger du tid til planlegging. Det får du med effektivitetstreningen.

En effektiv hilsen

Nina

%d bloggere liker dette: