(+47) 468 25 256 kontakt@ninaverde.com

Sitter i “the Dome” og hører på foredragsholdere fra store og små bedrifter, cluster og forskningsenheter rundt om i landet. Utrolig mye bra som kommer for dagen her. Hvis du vil vite hva fremtiden har å by så er dette rett plass å være.

Det er viktig å opprettholde nysgjerrigheten. Vi vokser med utfordringen heter det. Men du trenger inspirasjon og nye ideer for å kunne takle utfordringer som næringslivet og samfunnet byr på. Det er ikke nok å tralte videre i samme hastighet og samme tankesett som i går. Det er viktig med en institusjonalisert innovasjonstenkning i enhver av oss.

Det tilbys mange tankesmier, cluster og innovasjonsfora i Norge. Nordmenn er utrolige innovative!

Men det vi mangler er en management metode som hjelper oss å nå opp til vårt potensiale når ikke alt går på skinner.

25 år siden var jeg så heldig å bli introdusert for Hubbard Management Systems i Tyskland. Det var helt nytt, bare et par bedrifter hadde begynt å interessere seg for det og startet med in-house trening for sine ansatte. Dette systemet byr på verktøy til alle områder av næringslivet. Ledelse, økonomistyring, HR, markedsføring, drift, PR, intern videreutvikling, prosjektstyring og etikk. Det hadde vært innovativ tekning å starte med det i Norge.

Effektiv hilsen

Nina Verde
Effektivitetseksperten

PS: Nå skal jeg tilbake å høre på flere fantastiske ideer for fremtiden.

 

 

%d bloggere liker dette: