(+47) 468 25 256 kontakt@ninaverde.com

Det er en kjensgjerning at en høy prosentdel av gründerbedrifter mislykkes i løpet av de første fem år. Mange gründere har ikke nok kunnskap om forretningsledelse, marked eller økonomi. Men det er ikke bare de som mislykkes.

Selv store virksomheter faller som dominobrikker – til tross for høyt utdannede medarbeidere innen regnskap, forretningsjus og etikk, økonomi, næringsliv, HR, IT, markedsføring, drift, organisering og KPI. Til tross for bachelor og selv MBAs – de mister taket.

Statlige regulativ og overvåkning som skal forhindre fiasko hjelper ikke. Banker – en av de mest regulerte virksomheter i verden – er et godt eksempel. I de siste fem år har nesten 500 amerikanske banker gått konkurs.

Hva er problemet?

Åpenbart har ikke ledelsen og medarbeiderne kunnskapen de trenger for å lede en bedrift – uansett situasjon.

De kan sikkert gjøre en god jobb under gunstige omstendigheter når alle odds er i deres favør. Men det kan vel alle.

Utfordringen er å bestå testen når ting ikke går som smurt. Når det begås store feil. Når de du stolte på viser seg å være alt annet enn pålitelig. Eller når bedriften påvirkes av uvær i markedet og bølgene truer din stabilitet og vekst.

Hvorfor er Hubbard Management Systems annerledes?

Kort og godt: Hubbard Management Systems viser deg hvordan du opererer suksessfullt i alle situasjoner.

Ledelse: Ledelsesmaterialer viser deg alt du trenger å vite for å være en god leder som skaper lojalitet og samarbeid og som vet nøyaktig hvordan han beholder oversikten, sørger for at bedriften ekspanderer jevnt og kommer seg raskt etter uventede forandringer.

HR: Du lærer ikke bare noe om rekrutering, si opp folk og holde orden på videreutdannelsen og lønninger. Her vises hvordan du finner de beste, sørger for at de bidrar til bedriftens vekst, og hjelper dem til å oppnå sine mål. Slutt med gjennomtrekk i arbeidsstokken. HR hjelper deg å utvikle dine medarbeidere, din sterkeste ressurs.

Salg: Overlates ikke bare til selgere. Men uten dem kommer du heller ikke langt. Salgskursene dekker alle aspekter av suksessfulle salg: kommunikasjon, skape enighet, trenge gjennom kundens potensielle emosjoner og innvendinger og avslutte salget.

Økonomi: Enten du har pengemidlene du trenger eller ikke er avhengig av flere faktorer. Å ha nok penger er avhengig av hvordan du forvalter dem. Uavhengig av hvor god produktet eller tjeneste din er og hvor mye du selger. Her vises det hvordan du skaper penger, hvordan du bruker dem og hvordan du alltid har penger når du trenger dem.

Drift: Produserer bedriften din nok til å overleve? Øker produksjonsnivået ditt jevnlig så bedriften kan vokse med akseptabel hastighet? Går dagene dine glatt uten nødstilfeller? Har du kontroll på alle dine problemområder? Er dine kunder fornøyd? Er dine produkter eller tjenester lett å selge? Hvis du gjerne vil kunne svare ’ja’ på disse spørsmål les driftshåndbøkene.

Kvalitetskontroll: Hvis det skjer en feil i bedriften din er du sikker på at den aldri vil skje igjen? Er bedriften din stilt opp slik att den fanger opp og fullstendig retter på ethvert ansvarlig element så årsakene til feilene ikke tiltar og ender i en katastrofe? Livet og virksomheter er fulle av opp og nedturer. Men ved hjelp av en god kvalitetsavdeling skapes det flere oppturer og nedturene tas hånd om raskt.

Markedsføring og Public Relations: En god markedsføring og PR avdeling kan fortelle andre avdelinger i bedriften nøyaktig hva som trengs for å beholde kunder og skape nye. Uavhengig av næringslivets økonomiske værmeldinger og hvor mange bedrifter mislykkes, din markedsføring og PR avdeling kan sørge for at du fortsatt henger med og vinner.

Vil du starte bedrift? Vil du at bedriften din vokser og kjører på skinner? Vil du ha bedre kontroll på din nåværende stilling eller tjene mer? Vil du ha større ansvar?

Hubbard Management Systems har svarene.

%d bloggere liker dette: